دل درد شدید همراه با اسهال و استفراغ بعد از خوردن غذا نشانه چیست؟ ؟

سلام وقت بخیر مدت 4 روز مادرم دل درد شدید همراه با اسهال و استفراغ دارد که 2 روز اول همراه تب و لرز هم بود که البته دیگر تب و لرز ندارد اما به محض خوردن غذا دل درد شدید و اسهال و استفراغ میگیرد و همین موضوع باعث شده در این چند روز نتواند غذای خوب و کاملی بخورد از رفتن پیش پزشک هم به خاطر ترس از کرونا به شدت امتناع میکند میخواستم بدونم با توجه به علایم تشخیص شما چیست و چه دارویی پیشنهاد میکنید
با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران