۱۴
۴۰
خانــم

یاسمین گلی ؟

سلام اقای نالائی من یاسمین گلی ام امید وارم من رو یادتون باشه. من چند جلسخ برای مشکلات روحی روانی پیشتون اومدم و الان یک مشکلی جدی تر دارم میدونم خیلی سرتون شلوغ هست و شاید وقت نکنید حتی پیام من رو بخونید.
اما اگه این پیام رو دیدید و خوندید خواهش میکنم توی پیام رسان ایتا به من پیام بدهید.
من مامانم دوست نداره دیگه من رو پیش شما بیاره دلیلشم نمیدونم اما من اصلا حال روحی خوبی ندارم.
بعد تازه ور میداره بهم میگه ما خونه رو بیشتر بخاطر روحیه تو عوض کردیم هه
دلیلتون اینکه واقعا؟ اگه نگران روحیه منین این همه محدویدت واسه چیه واقعا دارم دیوونه میشم اقای نالائی شاید باور نکنید چند شب پیش میخواستم رگ دستم رو بزنم🙂
خیل احمقم میدونم اگه شد به مامانم زنگ بزنین و بگین که دوباره من رو بیاره پیشتون خیلی دلم پره دلم میخواد یکی باشه به حرفام گوش بده هر روز به این امید فقط از خواب بیدار میشم که میگم شاید همه این اتفاقات تا به الان خواب بوده با این که میدونم هیچ وقت این طور نیست
به هر حال خیلی خوشحال میشم دوباره بیام با هاتون صحبت کنم.
ایدیم در پیام رسان ایتا

https://eitaa.com/Akari_666

1 پـاسـخ

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس باليني و کانديداي دکتري روانشناسي در تهران