تاثیر کرونا بر روی بیماری کولیت روده؟

با سلام دوباره. در ادامه سوال قبلیم. من از داروی مزالازین 500 استفاده میکنم.
داروهای مترونیدازول و نیزوپرد 50 دکتر تجویز کرده بود که یه مدت ادامه دادم و بعدا قطع کردم و فعلا قرص مزالازین رو مصرف میکنم. البته این قطع خودسر بوده.

لینک سوال قبلیم:
https://doctor-yab.ir/faq/XOTE/

1 پـاسـخ

  • سلام
    کرونا تاثيري بر بيماري نداره. بلکه کسي که بيماري زمينه اي دارد ممکن است بيشتر و شديدتر مبتلا شود. شما بايد تا رفع اين مشکل در منزل بمانيد و نکات بهداشتي رو به دقت رعايت کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران