۳۹
۶۸
خانــم

درد در قسمت سمت راست بالای شکم ناشی از چیست؟

آقای دکتر من چند وقته سمت راست بالای شکمم تیر ملایم میکشه و گاهی این تیر کشیدن به سمت پهلومم پیش میره،با توجه به اینکه مادرم مبتلا به سیروز کبدی بود خیلی نگرانم که من هم درگیر مسئله کبدی شده باشم ،میشه راهنماییم کنید این تیر کشیدنه گهگاه ناشی از چیست؟

1 پـاسـخ

  • مسعود صدرالديني:
    با سلام وعرض احترام اظهار نظر بدون معاينه پسنديده نيست وممکن است منجر به صدمه به بيمار شود
    مطب شماره 1-تهران (ايستگاه متروقيطريه) بلواراندرزگو-انتهاي خيابان سليماني غربي (حکمت) نبش چهارراه اسدي-خيابان کريمي-پلاک 153 طبقه 2 واحد5- شنبه، دوشنبه وچهارشنبه عصر (16-20) 22683919- 22683818 نوبت دهي:09901414248
    مطب شماره 2-تهران (ايستگاه مترو فدک) نارمک-خيابان ثاني -اول خيابان سمنگان- پلاک 120 يکشنبه وسه شنبه عصر (16-20) 77839463 نوبت دهي:09901414248
    www.govaresh-zanan.ir

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 196 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران