مصرف قرص فولیک اسید و آهن با هم و علت خونرسانی کم به جنین ؟

با سلام و خسته نباشید
من قبلا پیش شما ویزیت شدم و بسیار از پاسخگوییتون راضی بودم متاسفانه الان ساکن شیراز نیستم که از تجربیات شما استفاده کنم ممنون میشم چندتا سوال دارم رو جواب بدید

هفته 14 بارداری هستم و در جواب سونو گرافی ان تی که هفته پیش انجام دادم نوشته خونرسانی کم به جنین دکتر بهم نگفتن دلیلش چی هست فقط برام قرص آسپرین تجویز کردند میخواستم نظر شمارو هم بدونم

و اینکه دکتر برام قرص آهن
کلسیم و ویتامین دی
و مولتی ویتامین نوشتن
و وقتی پرسیدم قرص فولیک اسید رو ادامه بدم گفتن بله تا ماه آخر اما شنیده بودم که 3 ماه اول قرص فولیک اسید رو باید خورد و از بعد از اون قرص آهن
آیا مصرف همزمان دوتاش مشکلی نداره؟

و سوال اخر اینکه دکتر برام آزمایش غربالگری ننوشته بودن و الان گفتن دیگه دیره و فایده نداره همزمان با سونوگرافی باید این آزمایش رو میدادی حالا بجاش هفته 16 آزمایش کواید بده
ایا این ازمایش کواید کفایت میکنه یا اینکه برم ازمایش سل فری بدم با توجه به اینکه بیماری خاصی ندارم و سابقه بچه مشکل دار هم در فامیل خودم و همسرم بجز پسر خواهر شوهرم که وقتی به دنیا اومد فهمیدن آترزی مری داره و اورژانسی عملش کردن نداریم

متشکرم از وقتی که برام میزارید🙏

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران