۳۸
۸۲
آقــا

فتق شکمی و نافی ؟

با سلام خدمتت آقای دکتر
اینجانب از بالای نافم فتق شده ام و حدود 5 سال پیش عمل جراحی کردم ولی متاسفانه رعایت نکردم و زور کردم که باعث شد دوباره فتق شوم و الان به گونه ای است که بالای نافم به صورت هندوانه کوچیکی شکم بالا اومده و از لحاظ ظاهری بسیار بدفرم شده و الانم احساس میکنم که اذیتم میکنه خواستم بپرسم با توجه به توضیحات شرح داده شده عمل میشوم توسط شما ؟
و سوالی که داشتم که اگه عملم کنید کدام بیمارستان و هزینه اش چقدر میشه ؟

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي و لاپاراسکوپي در تهران