راهنمایی میکنید برای درمان فلج صورت؟

با سلام و خسته نباشید،
بیماری هستم که حدود سه سال و نیمه ضربه مغزی شدم ،فلج سمت چپ
آب دهنم زیاد سرازیر میشه فقظ از سمت چپ صورت سرازیر میشه،اختلال بلع هم دارم.
به سه تا گفتاردرمان هم مراجعه کردم

ولی تمرینات گفتار درمانی تاثیری نداشته،
به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم،ایشون گفتن:
با فیزیوتراپی حل میشه،
توی سایت،پزشک آنلاین هم،
مطلبی خوندم از یک فیزیوتراپیست،تحت عنوان:فلج صورت،که دقیقاً مشکلیات من ذکر شده بود،
با فیزیوتراپ خودم صحبت کردم ولی متاسفانه چون تا به حال همچین بیماری نداشتمن و به همچین موردی بر نخوردن،متوجه نشدیم،
متأسفانه منطقه محروم هستم و توی کل منطقه همین یک فیزیوتراپ رو فقط داریم،
میشه لطفاً شما من رو راهنمایی کنید که برای درمان فلج صورتم،چکار کنم؟؟
خیلی متشکرم

3 پـاسـخ

بازدید : 306 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران