درباره ی قرص پسرم؟

سلام خسته نباشید دکتر برای پسرم قرص ویاس 30 نوشتین الان 4 روزه که میخوره از قبل غیر قابل کنترل تر شده خیلی ازارش بالا رفته وپر حرفی میکنه ایا ازعوارض قرص هستش بهتر میشه لطفا راهنماییم کنید ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام , وقت به خير ممکنه مربوط به مشکل بيش فعاليشون باشه يا عوارض احتمالي دارو . فعلا دارو رو ادامه بديد تا در طي چند هفته روند بهبودي مشخص بشه و ممکنه بعدا لازم بشه داروي ديگري به داروهاشون اضافه بشه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران