٢٥ روز
٣٦٥٠
خانــم

بالا بودن هورمون های مربوط به غدد فوق كلیوی در نوزاد پسر؟

با سلام خدمت شما خانم دكتر عزیز،
پسر من الان 25 روزه ست، وقتی سه روزه بود برای آزمایشات
غربالگری بردمش و توی نتیجه ی آزمایش هورمون 17-oh progesterone بالا بود(به طور كلی نوشته بود بالاتر از نرماله بدون ذكر عدد دقیق)، دكتر اطفالی كه ویزیتش كرده بودن گفتن برو سه ماه دیگه دوباره آزمایش بده ولی من خودم بردمش آزمایشگاه مسعود مجددا آزمایش گرفتن ازش ، توی نتیجه ی آزمایش هورمونهای 17-oh progesterone و dheas به شدت بالا بودن،
بچه ی من موقع تولد 3كیلو و پنجاه گرم بوده با قد 49، روز 16 ام تولدش وزنش 3650 شده بود با قد 53 ، شیر مادر میخوره و 6-8 دفعه در شبانه روز پوشكشو عوض میكنم، حجم ادرارشم كم نیست، پوشك سنگین میشه، مدفوعشم رنگش طبیعی و خردلیه، این بالا بودن هورمونا با توجه به شرایط عادی بچه چه معنی میتونه داشته باشه؟ ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 219 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران