قلب درد و سکته؟

سلام من 18سالمه و کنکوری هستم و استرس از یک سو چاقی و مصرف کیک و چربی از سوی دیگر باعث قلب درد ها مکررم شده دو روز پیش در اثر یک استرس و ترس قلبم به شدت درد گرفت ولی خانواده باور نمی‌کردند امروز آسپرین خوردم احساس کردم رگ هایش کمتر میگیره و قلب دردم برای چندین ساعت تسکین یافت ولی هنوز درد می‌کنه باید چیکار کنم؟ قبلاً نوار هم گرفتم ظاهراً مشکلی نبوده لطفا میشه نظرتون را درمورد نوارم بگید چون گفتند به بررسی دقیق تر نیاز داره و همچنین در خانواده سابقه دریچه قلب شل برگ شدن قلب و سکته قلبی که مرگ منجر شده را هم داشتیم

2 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيزم، نوار قلب تون رو ديدم، خدا روشكر مشكلي كه باعث نگراني تون بشه مشاهده نكردم. در حال حاضر اگر درد قفسه سينه برطرف شده نيازي به اقدامي نيست ولي اگر هم چنان دچار درد قفسه سينه خصوصا در زمان فعاليت يا استرس ميشيد كه 5 تا 10 دقيقه به صورت منتشر و وسيع در ناحيه چپ قفسه سينه بوجود مياد، بهتون پيشنهاد ميدم تست هاي تكميلي تر مثل اكوكارديوگرافي انجام بديد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 76 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران