۲۵
۷۲
آقــا

سنگ کلیه تعداد زیاد در دو کلیه درقسمت فوقانی کلیه ها در قسمت دایورتیکول؟

سلام .
خانوم25 ساله ام که بادردشدید کلیه ها به دکترمراجعه کردم و هردوکلیه ام سنگ دارند در قسمت فوقانی کلیه ها،بزرگترین آن ها یک سانتی متر بود،سنگ شکن برون اندامی انجام دادم،سنگ شکسته شد و 3 و4 میلیمتر شدند. ولی با دارو و فعالیت زیاد سنگ ها اصلا دفع و جابجا نشدند ،قرص رواتینکس ،شربت اورتیکا و چند داروی دیگر چندین ماه مصرف کردم ولی هیچ تاثیری نداشتند.با عکس رنگی از کلیه ها متوجه شدم که سنگ ها در فضاهایی هستند که ارتباط نازکی با سیستم تخلیه اداری دارند به خاطر همین بهش میگن قسمت دایورتیکول.حالا با این اوضاع باید چکار کنم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - ارولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران