درد در پشت کتف سمت راست تا آرنج سمت راست و قفسه سینه سمت راست؟

سلام آقای دکتر وقت بخیر
10روز هست که سرکار بخاطر بارگیری گونی قند رگهای پشت کتف سمت راست و رگهای دست سمت راستم تا آرنج و قفسه سینه سمت راستم درد میکنه
طوری که اصلا نمیزاره هیچ حرکتی بکنم و وقتی نفس عمیق میکشم قفسه سینم درد میکنه و نفس خیلی عمیق نمیتوانم بکشم و کلی دوش آبگرم و ماساژ همراه با کرم و انواع روغن انجام دادیم ولی خوب نمیشه و وقتی دراز میکشم از گردنم سمت راست یه صدای تق تق میاد که این صدا مداوم داره میاد

و این سه تا درد کتف راست و دست راست تا آرنج و قفسه سینم سمت راست سه تاش هم همزمان میاد و هیجوره نمیتونم هیچ حرکتی بکنم.
5روز پیش.پیش پزشک عمومی هم رفتم ولی اصلا خوب نشدم این قرصها برام نوشته بودن
رتافناک100
متوکاربامول500
کپسول فاسترون
ویتاکیم-ب300
و دوتا هم آمپول

لطفا کمکم کنید

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران