۳۳
۷۲
خانــم

راجع ب گوش؟

سلام آقای دکتر من از شهرستان سوال میکنم تورو خدا جواب بدین ،من چند سال ک مشگل گوش دارم مراجعه کردم گفتن هردوگوشت ب یک اندازه ضعیف شده ولی متاسفانه گوش راستم استخوانچه هاش ب هم چسبیده وشنواییم رو خیلی کم کرده ب من گفتن باید ناشنواتر شی الا من رو راهنمایی کنین باید چکار کنم ایا گوشم نیاز ب جراحی دارد؟

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، جراحي سر و گردن - فلوشيپ جراحي پلاستيک صورت و فلوشيپ جراحي بيني و سينوس در تهران