جایگزین کردن آنتی بیوتیک؟

دکتر جان سلام
خدا قوت
امروز صبح پنج شنبه مورخ 18 آذر 1400 شما زحمت کشیدید خانم زهرا زینلی پور که همسر بنده هستند را که چشمشان آب مروارید آورده بود در مرکز جراحی رازی عمل کردید .
در موقع ترخیص قسمت پرستاری اتاق عمل یک نسخه دادند که از داروخانه بگیریم که یکی از داروها قرص سیپروفکت 500 بوده که متاسفانه خانم من به این دارو حساسیت دارند و قبلا مصرف کردند دچار مشکل شدند میخواستم ببینم به جای این قرص چه آنتی بیوتیکی مصرف کنند مثلا می توانند کپسول آموکسی سیلین مصرف کنند .
ممنون از شما

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران