۷۰
۸۰
آقــا

درد قفسه سینه؟

سلام .آقای دکتر مادرم 70سال .3هفته هست کرونا دارند ولی واکسن هم زدند .کلیه و ریه هم مشکل پیدا کرده زیر نظر متخصص هستند .2روز هست که یک دفعه دچار درد قفسه سینه حالت بی حالی .استفراغ و 1عف پیدا می کنند بعد نیم ساعت قرص زیر زبونی خوب می شوند ولی بی حالی ضعف نه .3ساعت یک بارم تب می کنند و این حالت درد گرفتن قلب به وجود میاد .اورژانس هم میگه چون بیمارستانها شلوغ هست نثاریدشون .
تو را خدا امکان داره شما بیاید داخل خونه معاینه کنید و قلب را چک کنید

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران