۳۶
۶۴
خانــم

در خصوص ساکشن چربی شکم؟

با سلام من 36سالمه و سابقه سزارین 4 سال پیش دارم و هیپوتیرویید نیز هستم و کنترل شده و وزنم 64 کیلو هست که بعد بارداری چربی شکم زیاد آوردم و تصمیم دارم برای زیبایی ساکشن انجام بدم و یا هر چیز پیشنهادی و بدون و عارضه و بدون برگشت از تجربیات شما و هزینه هم برام اهمیت داره بدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .قد 158

1 پـاسـخ

  • سلام.حتما بايد از نزديک ويزيت بشين.گاهي فقط ساکشن کمک کننده است و گاهي اين ساکشن بايد با عمل باز شکم همراه باشه.ولي در هر دو صورت مطمينا نتيجه خوبي ميگيريد
    جهت هماهنگي وقت 09914858525

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 226 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پلاستيک و زيبايي در تهران