ضعف در بدن ؟

سلام
خسته نباشید
من بنا به دلایلی از کودکی گوشت نمی خورم و متاسفانه برای مدت 2 سال استمنا می کردم . برای مدتی هست که در این عادات تغییری ایجاد کردم و گوشت هایی مثل ماهی و مرغ رو می خورم و استمنا روترک کردم . الان در بدنم ضعف شدیدی حس می کنم ، چه در ذهن و چه در بقیه اعضا . البته برخی از مکمل هایی رو هم مثل acti man رو برای مدتی مصرف می کنم .
من چطور می تونم این کمبود ها رو جبران کنم ؟ ایا نیازی هست به طور حضوری به متخصص مراجعه کنم ؟

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    بايد حتما به پزشک مراجعه کنيد که ابتدا آزمايش بدين و با توجه به نتيجه آزمايشات و مشاوره و اناليزي که ميشيد براتون مکمل مناسب و اگر لازمه برنامه غذايي درست و اصولي تجويز بشه
    براي مشاوره تخصصي تر ميتوانيد با شماره زير تماس بگيريد:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران