بیماری بدون درمان؟

سلام خسته نباشید من یک سوالی دارم نمیدونمم خودمم از چه دکتری باید بپرسم
من یک دوست دارم که میگه من یک بیماری بدون درمان دارم که اگ دارو بخورم بدتر میشه و احتمال یک درصد هست که درمان بشه و اینکه نمیگه بیماریش چیه من نگران شدم میگ امپول میزنم هر هفته یا چند روز یکبار و اینکه از چیز هایی که من میدونم خیلی همیشه سر درد داره و دل و معدش درد میکنه و اینکه میگه بیماری کل بدنم گرفته مال یک نقطه خاص نیست و اینکه میگه حالم هروز داره بدتر میشه و احتمال زیاد میمیرم شما میتونید راهنمایی کنید چیه

بازدید : 31 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص سرطان شناسي و پرتو درماني در تهران