درد پا؟

ل:
سلام و عرض ادب.ببخشید پدر بنده دیسک خفیف l1-s1 داره و درد کمر هم نداره.نوار عصب عضله هم به l5 اشاره داره.مشکل از وقتی روشن شده که زیر پاهاشون دایره های فرضی هوا به وجود اومده و دردناک اند و انگشتان پا هم پر از باد می شوند و قفل می کنند و بعضی وقت انگار میخواهند انگشتان بترکند.ظاهر پاشون سالمه ولی در عمل فقط با پاشنه میتونند راه بروند.12 جلسه طب سوزنی رفتیم.8جلسه فیزیوتراپی (چندین کار مختلف از سوزن تا لیزر و الکترد و ....).تاثیری نداشته بلکه بدتر شدند.نظرتون رو میشه بفرمایید

بعضی وقت درد پا کم میشه بعضی وقت شدت میگیره

گاهی سینه پا قفل میکند.گاهی انگشتان

یه نوار طنابی فرضی(احساسی) شکل از روی پا دوتا قوزک پا رو به هم وصل میکند و گیر ایجاد می کند.جدیدا ایجاد شده

تا دوساعت بعد فیزیوتراپی درد ندارد تقریبا بعد از 2 ساعت تا 12 شب درد دارد

دارو های مصرفی :
شب ها پرگابالین 75
صبحا ملوکسیکام 7/5،ویتاگلفروت یک عدد.
ظهر:یک کپسول نوروتک و یک قرص پینلیز

بازدید : 196 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران