۱۹
۵۶
خانــم

حس انزجار و دوری یک‌ دختر 19 ساله از همه مردان اطرافش به دلیل یک خاطره تلخ در 17 سالگی؟

من در سن 17 سالگی با دوست پسرم که قصد ازدواج داشتیم یک رابطه نصف و نیمه در حد بوسه لب و لمس اندام های بدن داشتم که به اجبار اون بود و من اصلا نمیخاستم این کارو اما به خاطر ثابت کردن عشقم بهش راضی شدم تا اینکه اومدن خاستگاری و پدرم مخالفت شدید کرد و الان یک سال و شش ماهه ازش خبری ندارم اما دیگه هیچ حسی به جنس مخالف ندارم و ازشون بدم میاد و نمیتونم اصلا کنار خودم تحمل شون کنم. میخاستم ببینم ریشه روانی داره؟درمان هم داره؟

1 پـاسـخ

  • سلام، گفتید که در سن 17سالگی هم تمایلی به رابطه نداشتید و به اجبار دوست پسرتون این کار رو کردید، یعنی این انزجار و دوری از مردها به قبل این خاطره هم بر می گردد؟!!!
    اما بطور کلی یک رابطه جنسی تلخ و اجباری و نافرجام میتواند تمایل شما را به لحاظ روانی نسبت به جنس مخالف ضعیف کند و اعتماد شما را سلب کند.نسبت به جنس موافق خود چطور؟میل و گرایش احساس می کنید؟ رابطه ای داشته اید؟
    این مساله ریشه روانی دارد و با جلسات رواندرمانی قابل حل است، اما اول از همه جواب خیلی از سوالات باید داده شود که برای نمونه 2مورد از آن در اینجا آمده است...نیاز به مراجعه حضوری دارید.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 683 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران