۲۳
۷۴
خانــم

مشکل تنگی نفس دارم یه سال یهوازخواب بلندشدم اینجوری شدهرچی هم دکترفوق تخصص گوارش وریه رفتم اندوسکوپی وسی تی ریه دادم گفتم مشکلی نداری مال فکراسترس هرچی هم دارومصرف کردم خوب نشدم حتی پیش روانشناس هم رفتم دارومصرف کردم خوب نشدم؟

سلام من توسوال قبلی برای تنگی نفسم پیام داده بودم تقریبا همه چی روهم توضیح داده بودم ولی شمانوشته بودی یامراجعه حضوری داشته باشیدیا اگه شهرستان دیگه ای هستیدبگیدکه پزشک بهتون معرفی کنیم.والا خانم دکترمن شهرستان دیگه ای هستم ولی میتونم بیام تهران پیش شما مطب.حالاهرجورصلاح میدونی چون بخدا دارم خیلی اذیت میشم.

1 پـاسـخ

  • با سلام
    با توجه به شيوع کرونا اصلا مسافرت به صلاح نيست. اينکه گفتم اطلاعات کافي نيست فقط براي شرح مطالب نيست. مدارک و تستها و آزمايشها بايد ديده شود. معاينه بايد صورت بگيرد. تشخيص دقيق همکاران قبلي بايد بررسي شود. خداي ناکرده نه قصد جسارت به همکاران گرامي‌ام را داشته‌ام و نه قصد جلب بيمار. چون گفتم که بفرماييد کدام شهرستان هستيد تا در صورت امکان نسبت به معرفي همکاران مورد وثوق اقدام نمايم. بسياري از همکاران ما در شهرستانها بسيار حاذق و در زمينه کاري خود با تجربه هستند و نياز به سفر و ايجاد دردسر بسيار و هزينه سرسام‌آور نيست. شمن آنکه چنانچه مبتلا به کرونا شده باشيد عوارض طولاني مدت آن مي‌تواند تا چندين ماه ادامه يابد. لطفا به قسمت با هم بياموزيم در سايت www.drnafas.com مراجعه و مطالب مرتبط را مطالعه نماييد. مي‌تواند برايتان مفيد باشد.
    برايتان آرزوي سلامت دارم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 134 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران