بیش فعالی بدون دارو درمان میشود ؟

باسلام دخترمن ده ونیم سال سن دارد فوق العاده بی توجه هست اصلاحرف گوش نمیكنه دیگه نمیتونم تحملش كنم دوست ندارم هم داروبخوره بامشاوره میشه كاری كرد

1 پـاسـخ

  • سلام همراه گرامي در مورد دقت و تمرکز شما ميتونيد از کلاس هاي دقت تمرکز ما چه بصورت حضوري چه غير حضوري که تاثير فوق العاده اي در بهبود عملکرده و دقت تمرکز داره استفاده کنيد و در بازده زماني اثرات مثبت هم ببينيد و در مورد شکلايتتون بله حتما مشاوره ميتونه براتون نتيجه بخش باشه و دلايل عدم سازش مشخص بشه و راهکارها رو برا شما و دختر عزيزتون مطرح بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس کودکان استثنايي در تهران