۳۸
۸۳
آقــا

رفتارهایی که باعث رنجیده خاطر شدن همسرم می‌شود ؟

ببخشید چند سال پیش یک ازدواج ناموفق داشتم و باعث جدایی من شد و بعدن دچار خود انگاری شدم ولی درمان نکردم ولی امسال ازدواج خانومم چند باری چت بنده با جنس نامحرم رو ازبنده دیده و احساس میکنه بهشون خیانت کردم
و خودمم احساس میکنم که دچار خور انگاری بیناری شدم ممنونم ازاینکه بنده رو راهنمایی کنین
پیش دکتر رفتم برام سرترالین و پر فنازین داده ولی مشکل خودمو اینکه دچار خودانکاری بیماری میشم
ودست خودم نیست به جنس نامحرم پیام میدم چیه ودیوار کنم

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص متخصص روان درماني فردي و روانکاوي ؛ زوج درماني ؛ شخصيت شناسي ؛ سکستراپي ؛ هيپنوتراپي ؛ توسعه فردي و کوچينگ مهارتهاي تحصيلي شغلي و روابط اجتماعي در تهران