ازمایش dna؟

سلام خسته نباشین ببخشید من الان هفته14بارداری هستی میخوام تستdnaبدم لطف کنید راهنمایی کنید که باید چطور این ازمایش رو بدم

1 پـاسـخ

  • سلام بر شما. تست DNA رو هرزماني از بارداري ميشه داد اما بهتره پيش از رد شدن از زمان فقهي و قانوني سقط اينکار رو انجام بدين تا اگه ايرادي پيدا شد فرصت از دست نره. اين سن در ايران ميشه زير 19 هفته.
    از پزشک زنان درخواست کنيد براتون آزمايشو بنويسه. البته مبلغش بيمه اي نيست. خيلي از آزمايشگاه ها دارند. پزشکان زنان خودشون يه مرکز مجهز رو معرفي ميکنن پ.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران