کانال نخاع؟

سلام آقای دکتر
از ارومیه مزاحمتان میشوم ، مادر اینجانب از چندین سال پیش بدلیل تنگی کانال نخایی پا درد شدیدی داشتند که این بیماری اخیراً باعث شده که عضلات پای ایشان بسیار ضعیف شده و حتی ایشان توان حرکت یا حتی بلند شدن از زمین را ندارند و تا کنون دو بار نیز بدلیل هزیانهایی که میگفتند به بیمارستان منتقل شده اند و بعد از دور روز بستری در بیمارستان بدون هیچگونه تشخیصی ترخیص شده اند .
آقای دکتر ایشان بیماری قلبی - قند و فشار خون دارند و قرص مصرف میکنند.
قلب ایشان ضعیف میباشد ولی تاکنون مشکلی از لحاظ قبل ایشان نگفته اند و همیشه احساس رضایت دارند.
اخیراً درخصوص تمامی موارد گریه میکنند و اعلام میکنند که من زمین گیر خواهم شد.

لطفاً راهنمایی فرمایید و اگر لطف کنید مزاحمتان در تبریز بشویم.

با احترام

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران