پریود نشدن؟

سلام خانوم دکتر وقتتون بخیر من ی دختر 19 ساله ام و با همسرم یک ساله تو عقدیم میخاستم و شوهرم یک سهل انگاری خیلی بدی کرده الانم ده روز از پریودیم گذشته با اینکه اصلا ارضا نشد شوهرم و مطمعنم توی رحمم چیزی نریخت من حتی وقتی از جلو سکس داشتیم خون ازم نیومد نمیدونم چرا بار اولمم بود فقط من خیلی میترسم میشه بگید چرا پریود نشدم بعد ده روز با تشکر

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و فلوشيپ تخصصي (نازايي و آي.وي.اف) در تهران