۱۶
۵۷
خانــم

قرص اورژانسی؟

سلام وقت بخیر من دختری 16 ساله هستم که دیروز با همسرم البته با کاندوم رابطه داشتیم ولی خب قبلش احساس میکنم مذی ایشون بهم خورده و من برای اطمینان قرص اورژانسی لونژیل 1.5 خوردم و چند ساعت بعد هم یه شلوغ کاریایی کردیم البته باز با کاندوم ولی شک دارم و بازم باید قرص بخورم چون هنوز عقد هستیم.منکه دیروز عصر این قرص رو مصرف کردم میتونم قرصای دیگه مثل آموکسی‌سیلین یا زینک و ستیریزین مصرف کنم؟
چون شنیدم بعضی قرصا باعث کاهش تاثیر لونژیل میشه ولی دقیق نمیدونم کدوم قرصا.
و اینکه به تاریخ پریودم هم تقریبا 4 یا 5 روز مونده.
ممنون میشم جواب کامل بدین چون نگرانم.

1 پـاسـخ

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران