۲۹
۶۸
خانــم

شقاق و هموروئید؟

سلام خسته نباشید چند ساله دچار شقاق و هموروئید شدم(بعد از زایمان اول)تمام مدت دارو استفاده کردم و ملین میخوردم کمترین تغییری در درد و سوزش ایجاد نشد،خونریزی هم دارم،فقط برای مدت کمی زخم یا زخم ها بسته میشن و بعد دوباره مثل قبل میشن،چند ماهه که به تمام پمادها و شیافها حساسیت پیدا کردم و به محض استفاده سوزش و خارش چندین برابر میشه در حدی که نمیتونم جلوی گریه ام رو بگیرم اول از همه به ام جی حساس شدم بعد رکتول،مدتی ونتا زدم الان اونم نمیتونم،امروز شیاف انتی هموروئید ساده رو استفاده کردم که افتضاح تر از همیشه شد از درد بی حال میشم ،بواسیر کوچکی هم دارم ، در دوران شیردهی هستم و راستی حس میکنم این همه درد در طولانی مدت اثر بدی روی اعصابم داشته! باید چی کار کنم؟ پیش جراح خانم هم رفتم ک گفتن در حد عمل نیست! نمیتونم تا آخر عمر با این درد سر کنم، شما چه پیشنهادی میدین؟

1 پـاسـخ

  • سلام.باتوجه به شرح حالي که ميدهيد نياز به عمل جراحي داريد.اگر ساکن خوزستان هستيد به مطب درکياتپارس مراجعه نماييد.دکتر چهرازي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 560 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران