۶۲
۷۳
آقــا

پوکی استخوان (روماتیسم و...ندارند)؟

باسلام وآرزوی سلامتی
حدود سال 78 درطول یک مسافرت وپازدن قایق وسپس درد شدید وحشکی و...ومعاینه دکتر دواچی متوجه شدیم همسرم با اینکه آقا هستند واون موقع 40 سالشون بود دچارپوکی استخوان شدندومدت دو یا سه ماهی دربستر استراحت وبتدریج الحمد الله بهترشدن وبه کارشون ادامه دادن ایشون دبیر هستند وهیچوقت شکایتی ازبیماری ندارند مگر ما متوجه بشیم کلا صبور ومثبت نگرن....تا حدود 4 سال پیش اول 6ماه بعد هم سالیانه سنجش وازمایشات مربوطه را انجام میدادن.4سال پیش با بوجود امدن مشکلی برای دخترمون ومن هم غافل شدم وپیگیر دکترشون نشدم وتا الآن ویزیت نشدند.البته خیلی مایل به دکتر دواچی نبودن وباتوجه بمشکلات خانواده واینکه ایشون هم شکایتی نمیکردندبه پزشک جدیدی هم مراجعه نکردیم وحدود یک ماه پیش اسباب کشی داشتیم باتوجه به وجود کمک وکارگر ایشون هرکاری بتونن انجام میدن وکلا هیچوقت بیکار نمیشینند .و برای رنگ کردن میزی چندروز چند ساعتی روی پا نشسته بودن .که یروز پاشونو میمالیدن ومیگفتن ماهیچه بالای زانوی راستم کش اومده وحالت سفتی دارد وبا باند کشی میبستن،ومن بشدت نگران وایشون میگفتن چیزی نیست خودم متوجه میشم پس از یک بهتر شده بود مجدد زانوشون با درب برخوردکرد ودوباره بیشتر از دوهفته هست که بشدت درد میکردوالان خیلی بهتره ونماز روی صندلی میخونن واون پاشون رو آزاد میزارندرنشستن یا...
باتوجه به مشکلاتی کاعرض کردم امسال عازم حج هستیم وسازمان تاکنون کنسل نکردن وماهم نمیتونیم کنسل کنیم .
4 ساله آزمایش وسنجش ندادند
نظر شما برام مهمه،مایلم اگر صلاح میدونید توسط شما معاینه شوند.
چه باید بکنم وایشون روزه هم میگیرن وکلا هم خوبن.
وهیچ دارویی هم نمیخورن با تذکر من گاهی کلسیم اونم ماهی سه چهارتا..
از زیاده گویی ام عذر خواهی میکنم
وبسیار سپاسگزارودعاگویتان هستم.
خانم دکتر عزیز موفق وسلامت وپابرجا باشید انشاءالله

بازدید : 175 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران