قرص ضد بارداری؟

سلام ببخشید من عادت ماهیانه م عقب افتاده دلیلشم pco و پرولاکتین بالاست ، دکتر در کنار قرص هایی که بهم داده قرص ضد بارداری یاز هم داده . من الان حدود سه هفتست دارم یاز رو مصرف میگنم اما همه میگن باید از روز پنجم پریود استفاده میکردی. من الان سه ماهه که پریود نشدم دکتر هم امپول تجویز نکرده ، ایا مشکلی برای من به وجود میاد ؟؟

1 پـاسـخ

  • شما از زماني كه قرص رو مصرف ميكنيد بايد 21قرص كه تمام شد تا يك هفته مصرف نكنيد تا پريود شيد و قرص برموكريپتين به علت بالا بودن پرولاكتين مصرف كنيد و اگه پريود نشديد شك به بارداري در صورت بار دار نبودن دوباره بعد از يك هفته استراحت قرص جلوگيري رو به مدت 21 روز مصرف كنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 265 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران