۲۹
۸۰
خانــم

تست بارداری مشکوک و بیبی چک مشکوک؟

سلام و احترام.
بنده کمی تنبلی تخمدان دارم که تحت درمان با کلومیفن و اچ ام جی قرار گرفتم.شب پانزدهم سیکلم فولی 20 و 25 و فولیکولارسیست 27 داشتم.روز 28 سیکلم و دوروز مونده به موعدم بیبی چکم هاله محو داشت.تست بارداری بتا دادم که 12بود و آزمایشگاه گفت تکرار کنم.48 ساعت بعد مجددا بیبی چک گذاشتم کمی هاله ها رنگیتر و واضحتر بودن.والان دوروز هم از موعدم میگذره و پریود نشدم.
بااین اوصاف آیا احتما بارداری من هست؟با توجه به تعطیلات نشد ک تستم رو تکرار کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران