۶۰
۷۰
آقــا

سرطان بدخیم روده بزرگ؟

سلام خسته نباشید
من ساکن مشهد هستم .و پدرم سرطان بدخیم روده بزرگ داره .
آزمایش های پدرمو به چند تا دکتر در مشهد نشون دادم گفتن که باید جراحی بشه .اما من خودم از چندتا بیمار که جراحی کرده بودن سوال کردم گفتن اگه جراحی کنید باعث می شه جاهای دیگه بدن هم درگیر بشه .
می خواستم بدونم با وجود این سی تی اسکن که برای شما ارسال کردم .شما چه توصیه ای می کنین .آیا جراحی کنیم یا نه.
از نظر علم پزشکی جراحی چقدر موفقیت آمیزه .
منتظر جوابتون هستم .با تشکر از حضرت عالی

1 پـاسـخ

  • سلام
    متاسفانه سي تي اسکن قابل ديدن نيست. اگر پزشک شما تصميم به جراحي گرفته، بهتر است جراحي را انجام دهيد. جراحي باعث درگيري ساير قسمت هاي بدن نمي شود. در حقيقت انجام جراحي ديرهنگام نمي تواند از درگيري ساير قسمت هاي بدن جلوگيري کند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 328 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران