مدفوع بی اختیار؟

سلام آقای دکتر،دختر من 17سالشه ومدتی دچار فیشر وشقاق خفیف بود و بعد از کلونوسکپی خیلی بهتره اما مشکل اصلیش خودمدفوعی وبی اختیاری مدفوع هست
که بصورت غیر ارادی گاهی مقدار کمی دفع مدفوع داره که خیلی آزار دهنده هست براش ومجبوره همیشه مدتی که از منزل خارج میشه پد بهداشتی استفاده کنه ،با پزشکان متخصص داخلی زیادی مشورت کردم که بعد از معاینه همشون گفتم هیچ مشکل خاصی نداره،وگفتن شاید شلی عضلات مقعد باشه ،بخاطر این بیماری خیلی تهد فشار عصبی هست ودچار افسردگی شده،لطفا خواهش میکنم کمک کنید راهنمایی کنید مشکلش درمان بشه ممنون وسپاسگزارم

1 پـاسـخ

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کولورکتال (روده و مقعد) در تهران