۳۱
۶۰
خانــم

درآوردن روکش زیرکونیابدون آسیب ؟

سلام خانم دکتروقت بخیر،من 4 روزپیش فک بالام روکش تمام سرامیکی زیرکونیا دندان نصب شده اماازرنگش راضی نیستم میخوام تغییررنگ داده بشه سفیدشه چه راه حلی هست ک روکش بدون آسیب دیدن دربیادتابره روش تغییررنگ انجام بشه ،میگن بالیزرخیلی راحت درمیادحالاچه راه حلی برای ماپیشنهادمیکنیداینک خودشماهم بالیزربدون آسیب روکش رودرمیارین ،لطفاراهنماییم کنیدلطفا🙏

2 پـاسـخ

  • سلام, وقت شما هم بخير,به دليل اينکه روکش در لابراتوار ساخته ميشه و تغيير رنگ اون در لابراتوار صورت ميگيره,امکان تغيير رنگ روکش چسبانده شده به دندان, وجود ندارد، بنابراين ابتدا بايد روکش از روي دندان درآورده شود و سپس براي تغيير رنگ به لابراتوار ارسال شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام, وقت شما هم بخير,به دليل اينکه روکش در لابراتوار ساخته ميشه و تغيير رنگ اون در لابراتوار صورت ميگيره,امکان تغيير رنگ روکش چسبانده شده به دندان, وجود ندارد، بنابراين ابتدا بايد روکش از روي دندان درآورده شود و سپس براي تغيير رنگ به لابراتوار ارسال شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران