حدود 2ماه پیش در هفته 5 قرص سایتوتک مصرف کردم و درنهایت بعد از 2هفته کورتاژ انجام دادم و الان حدود 50روز که بعد از کورتاژ خون ریزیم قطع نمیشه!؟

سلام .کیست شکلاتی حدود یک سانتی در ناحیه چپ دارم .7سال پیش سزارین شدم و به دلیل سکته مغزی نمیتونم داروهای هورمونی مصرف کنم و برام قدغن هست.
بعد از کورتاژ م نزدیک به ده روز خونریزی خیلی شدید همراه با لخته داشتم ،قرص مترژین خوردم که از اون وضعیت افتضاح دراومدم.ولی همچنان خونریزیم مثل پریود هست گاهی کم میشه و تیره هست مجدد روشن میشه و زیاد.
عفونت ندارم.درد ندارم.
چه کار میشه کرد ؟لطفا منو راهنمایی کنید.

1 پـاسـخ

بازدید : 219 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (پريناتولوژي) در تهران