سن: 45 وزن: 72 جنسیت: خانم

مشاوره افتادگی رحم و جراحی زیبایی واژن؟

دوماه عمل افتادگی رحم وزیبایی انجام دادم اصلن تغییر نکرده همونه دکتر هم نشون دادم زیر بار نمیره چی کنم
سابقه بیماری:
فشار خون
داروهای مصرفی:
قرص فشار

10 شهریور 1405 - 9:46

10 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
سهیلا سرلک چیوا

سهیلا سرلک چیوا

کارشناس مامایی زنان زايمان،پرده بکارت.زگيل تناسلي و تبخال تناسلي خانمها و آقايان، HPV.پاپ اسمير. زودانزالي و اختلال نعوظ آقايان.عفونت رحم واژن و ادراري ،هموروئيد.ناباروري.بارداري.خونريزي رحم.کيست و تنبلي تخمدان


با جراح خودتون مطرح نمایید. اگر میفرمایید قبول. نمیکند، شاید خودتون حس میکنید اینگونه است، و مشکلی نباشد. میتوانید با جراح دیگری هم معاینه شوید و نظرشان را بدانید.

10 شهریور 1405 - 10:24

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

مشاوره افتادگی رحم و جراحی زیبایی واژن

عمل افتادگی رحم و جراحی زیبایی واژن، به ویژه زمانی که برای رفع افتادگی انجام می‌شود، معمولاً نتایج مشهودی در پی دارد. عدم مشاهده تغییر پس از دو ماه ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله روند طبیعی بهبودی که گاهی طولانی‌تر است، یا نیاز به ارزیابی مجدد توسط جراح برای اطمینان از موفقیت جراحی و بررسی دقیق‌تر وضعیت. با توجه به اینکه پس از معاینه توسط پزشک معالج، ایشان نتیجه عمل را نپذیرفته‌اند، توصیه می‌شود جهت اطمینان از وضعیت فعلی و دریافت بهترین راهکار، با یک جراح متخصص دیگر مشورت نمایید. سابقه فشار خون و مصرف قرص فشار نیز از جمله مواردی است که باید در بررسی‌های پزشکی لحاظ گردد. برای دریافت مشاوره تخصصی و اطمینان از وضعیت سلامتی خود، با پزشکان دکتریاب در ارتباط باشید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص زنان و زايمان به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه