۲۶
۷۰
خانــم

خانم دکتر من همون بیمارتون هستم که تو بیمارستان مهدیه نمونه برداری کردم وجواب را پیش شما آوردم شما دوباره نمونه برداری کردین هنوز جواب آزمایش نیومده خانم دکتر من زیر دلم درد شدید و ترشح زیادی ازم میاد درد از زیر دل تا رون سمت چپ پام میکشه وزیر دلم هم ورم کرده میخواستم بدونم علتش چی هست؟

با سلام خانم دکتر من نمونه برادری کردم الان ترشح زیاد دارم وزیر دلم ورم کرده ودرداز زیر دل تا به ران سمت چپم میکشه جواب نمونه برداری قبلی فرمودین که زخم دهانه رحم از نوع اولشه وبرای اطمینان خودتون هم از من نمونه گرفتین ولی جواب هنوز نیومده

بازدید : 581 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران