بیقراری فرزندم؟

باسلام خدمت سرکارخانم دکترصمدی احتراما معروض میداردفرزند اینجانب به سن 15 سالگی که حدود سه ماه پیش پسرم دچار لرزش وسردشدن دستها وبی حس شدن پاها وقرمز شدن چشمها وادعای درددرناحیه قلب و قسمتی ازگلو وناحیه شکم شدواورابلافاصله به بیمارستان رساندیم که باتزریق سرن حالش کمی خوب شد ولی فردایش دوباره همان حالت راپیداکرد درعرض این سه ماه چندین باربه پزشک قلب وریه وپزشک داخلی وپزشک مغزوعصاب وچندین بیمارستان بردیم وچندین مورددارونوشتند وپزشکان اعلام کردند که هیچ مشکلی ندارد ولی هرروز که ساعت 9بعدازظهر دوباره همان حملات تکرارمی شود وایشان بیقراری کرده ومی گوید سریع مرابه بیمارستان برسانید , هرچه میگوییم توهیچیت نیست ولی خودش به 115 زنگ می زند وبه بیمارستان مراجعه می کند (هنگام شروع این بیماری چشمهایش قرمز ودستهایش سرد وپاهایش بی حس وباکمی لرزش بدن مواجه می شود ) به خدادیگر خسته شدیم لذا ازآن بزرگوار خواهش می کنم ماراراهنمایی بفرمائید

1 پـاسـخ

  • سلام احتمالن نوعي اختلال اعصاب وروان است که نيازمند چند ماهه نزد متخصص اعصاب وروان است براي بررسي علت دقيق و نوع بيماري اعصاب وروان لازمست ايشان حضورا يا تلفني ويزيت شوند . اين حالات خودبخود خوب نخواهد شد و نتيجه اختلالاتي در عملکرد مغز بوده وحداقل چندين ماه درمان و ويزيتهاي مرتب طي اين دوره درمان لازم دارد . استرس ناشي از بيماري اعصاب وروان بر رشد عقلي هوشي قدي نوجوان هم اسيب خواهد زد و مشکلاتي درساير بخشهاي بدن هم بوجود مي اورد. لذا درمان الزامي است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 128 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران