عفونت هیلوباکتری؟

باسلام.
حدود 2سال پیش به پزشک مراجعه کردم و با آزمایش خون متوجه شدن عفونت هیلوباکتری داره معده ام و آنتی بیوتیک تجویز کردن و تا 2هفته مصرف کردم و خوب شدم اما بعد از چندماه علائم دوباره برگشته
وقتی معده ام خالی یه حالت درد و تهوع پیدا می‌کنه و یک جور حالتی بهم دست میده که خیره میمونم و کنترل و درکی روی محیط اطرافم ندارم و حدود یکی دو دقیقه طول می‌کشه بعدش سردرد بدی میگیرم با یک حالت خستگی و ضعف.
آیا اینم ناشی از عفونت هیلوباکتری معده ام باشه
درضمن از قبلش میدونم که این حس سراغم میاد و معده ام یک خورده درد میگیره و حالت تهوع از قبل.
ممنون از وقتی که میزارید

1 پـاسـخ

بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران