حفره روی آلت تناسلی؟

سلام وقتتون بخیر ببخشید من نزدیک به سر کلاهک تناسلیم دو عدد حفره به وجود اومده که از یادمه در دوران بچگی به وجود اومدن ولی درد و هیچ چیزی ندارن حتی چیزی هم ازشون خارج نمیشه خواستم بپرسم این ها مشکلی به وجود میارن در آینده ؟ و یه سوال دیگه روی کیسه بیضه تعداد زیادی جوش وجود داره وحتی تعدادی رو تنه آلت تناسلی اینها چطور مشکلی به وجود می اوردند؟

1 پـاسـخ

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح و متخصص اورولوژي ، کليه ، مجاري ادراري و ناباروري (انگلستان) در تهران