۳۴
۴۵
خانــم

سرم ضد چروک ؟

با سلام ممنون میشوم بفرمایید بهترین سرم ضد چروک چه مارکی است؟
بنده تو سایت لانکوم را دید و کلنیک بین این و یا هر مارک دیگری که کارایش بهتر از این دو باشد را ممنون میشوم
معرفی نمایید
و اینکه کسانی که بیماری میاستنی گراویس دارند می توانند استفاده کنند

1 پـاسـخ

  • اين دو برندي که نام برديد از برند هاي بسيار خوب هستند.......اما نکته مهم در انتخاب محصول اين هستش که مناسب شرايط پوست شما باشند...........سرم ها دو نوع هستند يک گروه منظور محلول غليظ شده و برخي نيز از نظر شکل فيزيکي و به معني ميزان چربي کمتر از کرم و فراورده هاي ديگر........اگر يک سرم با ترکيبات قوي نياز داريد ميتوانيد از فيلورگا filorga يا شيسيدو shiseydo و استيل لودر هم استفاده کنيد که بهترين ها در دنيا هستند ..منعي در مينستي گرويس ندارند ........مشاوران مطب دکتر خليلي .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 499 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران