اختلال در اعصاب و روان به جهت فوت همسر؟

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده مدت 45 روز هست که همسرم را از دست داده ام . ( همسری که خیلی با من دوست و رفیق بوده )ایشان طی 20 روز از ناحیه کبد دچار کانسر شدن و با اولین شیمی درمانی فوت نمودن.حال بنده اصلا خوب نیست، حتی یک لحظه فراموشش نمیکنم . تمام خاطراتش چلو چشمان من رژه میره . روز به روز دارم بدتر میشم. فقط در تنهاییهام گریه میکنم... مرگ رو میفهمم میدونم حقه ولی دست خودم نیست دارم اذیت میشم... یه بچه 11 سال پسر دارم...که ایشون میبینم بی مادر شده روانی میشم... آرام و قرار ندارم. نمی تونم جایی زیاد بمونم... حوصله حرف زدن با کسی رو ندارم. خیلی کلافه هستم. قرآن هم میخونم هیچ تاثیری رو من نداشته...ضمنا تا حال از داروهای آرامبخش استفاده نکردم...
لطفا راهنماییم کنید....

6 پـاسـخ

  • سلام. تسليت ميگم. ميشه فهميد که روزهاي سختي رو مي گذرونيد. همه ما با از دست دادن عزيزمون وارد دوره سوگ مي شويم. دوره سوگ نرمال 2 تا 6 ماه ادامه داره.در شرايطي که علائم شديدتر هست( به نظر مياد در مورد شما اين چنين باشه) يا دوره طولاني تر بشه نياز به درمان داره.
    در هر حال بهتره به يک روانپزشک مراجعه کنيد که يا يک داروي مناسب و يا چند جلسه رواندرماني انجام بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام. از اتفاقي که براتون افتاده بي نهايت متاسفم‌.خداوند به شما آرامش دهد، اگر ظرف دو ماه بعد ازفقدان عزيزي علائم شما رفع نشد شما مبتلا به افسردگي شده ايد و لازم است جهت درمان دارويي و احيانا رواندرماني سوگ به روانپزشک مراجعه فرماييد تا به عملکرد شما در زندگي خللي وارد نشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام تسليت ميگم. الان در سخت ترين دوره ي سوگ هستيد. لازمه ويزيت بشيد ممكنه نياز به دارو يا مشاوره داشته باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام

    بعد از فوت افراد نزديک مراحل "سوگ" اتفاق مي افتد که تمام اين موارد به خاطر از دست دادن فرد نزديک و بخصوص در مواردي مثل همسر شما در مدت کوتاه رخ داده است، اتفاق مي افتد و نياز داريد که به روانپزشک براي بررسي مراجعه نماييد.
    ميتوانيد به سايت زير براي خواندن مقاله زير مراجعه نماييد:

    با مرگ اطرافيان چطور برخود کنيم؟انکار يا پذيرش؟ قسمت اول و دوم

    www.drnedafarzaneh.ir

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 1038 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران