در پاسخ به سوال شما در مورد احتمال انسداد مجرای اشکی؟

سلام.وقتتون بخیر
ممنون از این که به سوالم پاسخ دادین.مادرم 2 سال پیش بردیم دکتر میاندوآب گفتن چشمش ضعیفه و براشون عینک نوشتن الان همون چشمشون یک سال ازش آب میاد خصوصا وقتی گریه میکنند آب چشمشون بیشتر میشه و بعضی وقتا درد میکنه انگار ی چیزی مثل شن تو چشمشون رفته باشه اونوقت ترشحات چرکی داره ولی کم.الان بخاطر این مشکل بردیم پیش متخصص و جراح بوکان براشون نوشتن رادیولوژی چشم انجام بدن احتمال انسداد مجرای اشکی دادن و برای درد چشمشون دو تا قطره نوشتن که تصویرشو خدمتتون ارسال کردم.خیلی ممنونم که وقت میذاریدو راهنمایی میکنید.

1 پـاسـخ

  • باسلام
    وقتي يک سال هست که چمشون ابريزش داره و همچنين فرمودين ترشحات چرکي ديگه جاي هيچ شکي نيست که مجراي اشکي شون انسداد پيدا کرده
    متاسفانه به دليل اينکه اين عمل جراحي چشم و نميتونن اکثر همکاران انجام بدن براي دست به سرکردن مريض برميدارن و اين سونو رو مينويسن
    پيشنهاد ميکنم اگه به اورميه دسترسي دارين همونجا بيمارستان چشم پزشکي ببرين و عمل بشن
    اگه هم ميتونين تبريز تشريف بيارين اين شماره همراه منشي بنده هست 09149360611اقاي عليپور
    ميتونين زنگ بزنين بهشون کاملا شمارو ميتونن راهنمايي کنن که هزينه ي عمل تون هم زياد نباشه
    در خصوص احساس جسم خارجي در چشمشون توي سن بالا طبيعي هست چون غدد چربي چشم کمتر ترشح ميشه. احساس خشکي و جسم خارجي ميکنن براي حل اين مشکل هر روز چند مرتبه کمپرس اب گرم روي چشمشون به موت 10دقيقه استفاده کنن اگر تونستين ژل ليپوزيک و قطره چشمي آرتلاک تهيه کنن البته چون خارجي هستن يکم پيدا کردنشون سخته اگه پيدا کردين ارتلاک رو هر 3 ساعت يک قطره و ژل رو موقع خواب پرکنن داخل چشمشون
    براي کمپرس اب گرم هم دوتا نايلون فريزرو داخل.هم بندازين و اب از ابگرمکن پرکنين و درشو ببندين بذارن رو چشمشون حتما جواب ميده

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 298 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران