۴۶
۹۵
آقــا

احساس سوزش در سمت راست شکم ؟

با سلام مدتی هست سمت راست شکمم حدود 20 سانتیمتر زیر دنده گاهگاهی احساس سوزش میکنم محل سوزش به اندازه دایره بقطر 5 سانت هستش چند ماه قبل هر یکی دو هفته یک بار این مشکل رو داشتم ولی دو سه هفته ای میشه که این سوزش رو چند روز یکبار دارم و در طی روز یک یا چند بار تجربه میکنم که چند ثانیه طول میکشه البته مشکل دیگه ای مثل حالت تهوه یا اسهال ندارم حتی وقتی با دست محل سوزش رو فشار میدم باز هیچ دردی نداره از لحاظ ظاهری هم روی پوست هیچ نشانه ای مثل قزمز شدن یا تاول نیست ممنون میشم راهنماییم بفرمایین

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم ورم معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. مي توانيد از قرص رانيتيدين شبي يک قرص استفاده کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 112 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران