پسرم ۲ونیم سالشه و هنوز هیچ کلمه ای نمیگه ؟

سلام پسرم 2ونیم سالشه و هنوز هیچ کلمه ای نمیگه حتی اجازه نمیده باهاش حرف بزنیم بی حوصله و لجبازه اصلا هیچی بلد نیست انجام بده

1 پـاسـخ

  • با سلام
    يه کودک 30 ماهه بايد 200 واژه به بالا حرف بزند و از جملات دو و سه کلمه استفاده کنه، و دستورات تک مرحله و دومرحله غير مرتبط رو انجام بده
    و از طرفي بايد کودک بتواند بازي هاي نمادين و ژستي رو براحتي انجام بده
    پس مواردي ک شما بيان کرديد نشون ميده ک کودک شما حتما بايد در تمام سطوح رشدي توسط گفتاردرمان مورد ارزيابي قرار بگيره و مداخله سريع صورت گيرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 223 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران