علت بی اشتهایی کودک به غذای کمکی؟ ؟

سلام
کودک 8ماههای دارم با وزن 3600 متولد شد و الان 9500هست شیر مادر تغذیه میکنه شیر خوردنش خوبه اما نسلت به غذاهایی که درست میکنم اصلا علاقه ای نداره حتی سعی میکنم یکی دوساعت قبل غذا به او شیر ندم اما همچنان نسبت به غذا بی اشتهاس مولتی ویتامین و آهن لیپوزوفر فروت هم بهش میدم و اینکه کف پاش سرده به نظر شما دلیل بی میلی به غذای کمکی چیست؟

1 پـاسـخ

  • سلام وزن گيري کودکتان بسيار عالي هست و در اين سن غذاي اصلي شير مادر هست براي بهبود غذا خوردن نياز به مشاوره حضوري و توصيه هاي غذايي هست که بهتر است حضوري مراجعه به متخصص کودکان داشته باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران