درمان زود انزالی؟

با عرض سلام و خسته نباشید ، مدتی است که در روابط جنسی با همسرم به خصوص بعد از تولد فرزندم به شدت دچار مشکل شد ام که این مشکل باعث مشکلات دیگر در زندگی ما گردیده است و لازم به ذکر است این مشکل زود انزالی بسیار شدید بنده از دوران مجردی بوده و شاید هم دلیل آن اشتباه خود ارضایی در آن دوران بوده باشد و از لوازم تاخیر در انزال مثل کاندوم های تاخیری و اسپری استفاده کرده ام ولی تاثیری نداشته اند لطفاً یک راهکار موثر و سریع عنایت فرمائید .با تشکر از راهنمایی شما .

1 پـاسـخ

بازدید : 747 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران