۴۸
۷۵
خانــم

لک صورت وتزریق چربی؟

سلام خانم دکتر عزیز.48 سال دارم.پوست صورتم مدتیه خیلی تیره وبد رنگ شده ولکه های بزرگی در قسمت شقیقه وگونه هام بوجود اومده.کرمهای مختلفی استفاده کردم.بیفایده بودن.شما روش لیزر یا پیلینگ رو پیشنهاد میکنید؟؟یاروش دیگه؟
درضمن صورتم برخلاف بدنم خیلی لاغر شده میشه با تزریق چربی درستش کرد؟؟

1 پـاسـخ

  • مواردي که ذکر کرديد نياز به معاينه دارند...........در مورد تزريق چربي : براي صورت مقدور هست ولي خيلي مهم هست که واقعا نياز باشه نه فقط علاقه بيمار........براي لک هم بستگي به نوع لک روش هاي مختلفي هست ....متاسفانه ليزر ها هزينه هاي زيادشون در خيلي از لک ها موثر نيستند ......در چند سال اخير چندين نوع داروي تزريقي عرضه شده که نتايج خوبي در کمرنگ کردن لک ها و گاه کاملا درمان شون داشتند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران