۳۵
۶۰
خانــم

مشکل دستگاه گوارش دارم؟

سلام خسته نباشید و خدا قوت
ببخشید من مشکلی که دارم بر میگرده به 8 ساله پیش زمانی که دخترم دنیا اومد و هفت ماهه شد مشکل من شروع شد اون موقع شروعش یبوست خیلی شدید گرفتم و هر بار که حالم بد میشد شاید تا دو روز هیچی نمیتونستم بخورم همراه با سردرد زیاد و این که وسط شکمم زمانی که حالم بد میشد سفت میشد و گاهی پایین شکمم طوری تکون میخورد که انگاری حامله باشم بچه تکون بخوره
اون موقع که دوتر رفتم گفتن بیماری روده تحریک پذیر دارم و حدودا یک سال یا دو سال قرص پنتوسک مصرف میکردم
ودر عین حال هم غذاهایی که هضمشون سنگین بود اصلا نمیتونستم بخورم
دیگه از اون موقع خوب بودم تا بارداری بعدی که پسرم دنیا اومد دقیقا 7 ماه بعد از تولدش دوباره مریضیم برگشت اول مدت زمانی که حالم بد میشد کم بود تا این که رسید به دو بار در هفته و هربار هم تا دو روز حالم بد میشه
این سری که دکتر رفتم گفتن بیماری شما دیسپپسی هست و همون پنتوسک و نورتریپتیلین 10 و کلیدینیوم سی و پروپرانولول 10 رو بهم دادن حدود یک ماهی این قرص ها رو خوردم دیگه حالم خوب بود تا این که تو اینترنت خوندم قرص پنتوسک احتمال سرطان معده رو میبره بالا اون رو دیگه گذاشتم کنار ولی بقیه رو مصرف میکنم الان هر دو هفته یه باری تقریبا دوباره حالم بد میشه دیگه هیچی نمیتونم بخورم و سردرد و حالت تهوع
خیلی اذیتم میکنه در ضمن من شیر هم میدم که دکتر گفت این قرصا برای شیر دهی طوری نیست
ممکنه اینا به خاطر شیر دهی من باشه اصلا ربطی داره
شما نظرتون چیه چیکار کنم که کامل خوب شم

ببخشید خیلی طولانی شد ولی به این امید نوشتم که کمکم کنین💐💐💐

2 پـاسـخ

بازدید : 227 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران