۱۸
۶۰
آقــا

بارداری رابطه ؟

سلام من را نامزدم از عقب رابطه داشتیم بعد رابطه قرص اورژانسی خوردیم ولی از واژن دخول نکردیم فقط پیش اب برخورد کرده بعد رابطه دوروز بعدش وقت پریودیش بود که اولش یذره خون اومد و 5 روز درد پریودی کشیده بعد 5 روز دوباره یکم خونریزی داشته و اخرای پریودیشه الانم یه مایع ژله ای مانند و یکم سفت ازش اومده بود میشه کمکمون کنین ببینیم چی شده ایا باردار شده یا عوارض قرص اورژانسیه
قرص اورژانسی اولش رابطه دو تا تری فاربه و چند ساعت بعد دوتا دیگه تری فاربه انداخته بعد 15 ساعت از نزدیکی هم یدونه قرص اورژانسی 1.5 انداخته و بعد 12 ساعت هم یدونه دیگه ممنونم راهنماییمون کنین 🙏🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران